معین الدین سعیدی نماینده منتخب مردم چابهار، دشتیاری، کنارک، نیکشهر و قصرقند روز شنبه 14 فروردین ماه 1400 ضمن حضور در دفتر محمد شهلی بر مدیرکل شیلات استان با ایشان دیدار و گفتگو نمود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان، محمد شهلی بر در این نشست ضمن تبریک سال جدید در خصوص استفاده از ظرفیتهای موجود برای پیگیری مشکلات کلان شیلاتی خصوصا صیادان و آبزی پروران منطقه از طریق نماینده منتخب مردم تاکید نموند.
وی در ادامه گزارشی از مسائل و مشکلات صیادان منطقه ارائه نمود و خواستار همكاري بيش از پيش جهت پيگيري و رفع مشكلات فعالین شیلاتی خصوصا صیادان زحمتکش این منطقه گرديد.
وی افزود: لایروبی کانالهای آبرسان، زهکشها و مدیریت سیلاب در محل سایت پرورش میگوی شهید صنعتی گواتر در حال انجام می باشد که بخش اعظم عملیات لایروبی انجام شده است.
شهلی بر در پایان نیز بر توسعه آبزی پروری خصوصا پرورش ماهی در قفس به کمک مردم بومی منطقه تاکید نموده و خواستار كمك به توسعه زيرساختهاي شيلاتي منطقه گرديد.
معین الدین سعیدی نماینده منتخب مردم شهرستان های چابهار، کنارک، نیکشهر و قصرقند نیز بر تسهیل کار صیادان و ساير بهره برداران شيلات تاكيد نموده و همچنین آمادگي خود را جهت همکاری با اداره کل شیلات استان برای رفع مشکلات جامع صیادی و فعالین شیلاتی منطقه اعلام نمودند.